elefant.md

Dorința în 7 Pachete.

Aceasta este o metoda foarte simplă, dar nu este în nici un caz întotdeauna favorabila Subiectului; dacă totuși acesta primește răspunsul dorit, putem considera ca acea capricioasa Zeiţă (n. tr. Fortuna) este într-o dispoziție plăcuta.
Sunt necesare 32 de cărți, care trebuie aranjate în suite, în ordinea următoare: As, Popa, Dama, Valet, Zece, Noua, Opt, Șapte. Cărţile nu trebuie amestecate, dar pachetul aranjat după cum am amintit, trebuie tăiat, cu mâna stânga, iar apoi așezat în șapte pachete mai mici, toate fiind plasate cu faţa în jos pe masa.

Dealerul trebuie apoi să treacă la întoarcerea cărţilor aflate în partea superioară a fiecărui pachet. Odată ce apare o pereche, indiferent care, aceasta trebuie scoasa din pachete. Dacă toate cărţile sunt împerecheate în acest fel, se poate considera ca dorința se va împlini în curând. Dacă apar cărţile într-un mod ciudat, literalmente în cate șase sau șapte în loc de perechi, Subiectul trebuie să îşi adapteze dorințele la ceea ce este inevitabil, așa cum poate.